Il mai asteapta careva?
Cam intr-o luna ar trebui sa apara... acum nu stiu in care luna, dar o sa apara!
15 septembrie parca
Oricum, daca nu stiti despre ce e vorba:
Il mai asteapta careva?
Cam intr-o luna ar trebui sa apara... acum nu stiu in care luna, dar o sa apara!
15 septembrie parca
Oricum, daca nu stiti despre ce e vorba:
Am fost manechin la fabrica de prezervative!
Rated R for nonstop crude and sexual humor, pervasive strong language, and drug content.
Wow. Niciodata nu am fost fan simulatoare, mai ales cele de tiruri, insa acesta arata colosal, la absolut toate capitolele. Cred ca am sa ii acord o sansa.
E unul dintre cele mai asteptate titluri de anul asta pentru mine. Sunt un fan al acestor simulatoare (nu ca ar fi foarte multe).
Momentan joc 18 wheels of steel Extreme Trucker 2. Am zis ca vreau sa termin toate job-urile si apoi sa joc Scania, insa cred ca pana atunci se va lansa ETS2.
Desi Extreme Trucker 2 mi se pare cel mai reusit si complet simulator de camioane pana la Scania si e facut de acelasi studio (SCS) e la ani lumina distanta de ceea ce pare ca va fi ETS 2.
Pur si simplu acesta va fi primul simulator de camioane adevarat de pe piata. Sunt uimit de ce am vazut in acele video-uri. Cel cu customizarea e prima data cand il vad si nu poate decat sa ma bucure enorm introducerea unui astfel de sistem de upgrade intr-un simulator de trucks.
Can't wait until 15 september !!
LE-++V..E.+L
Last edited by RaptoR; 22-08-2012 at 01:59 PM.
Originally Posted by Honore de Bazar
Heck joc seria asta de la Hard Truck 2 încoace. + 18 wheels of steel primul. Preferatele mele au rămas Pedal to the metal și noul Scania.
Abia aștept să apară. Sper să mai aibe dangerous drives, cause i fkin loved those.
Back on the Road
"Whiskey, gin, rum, vodka, brandy, bourbon and vermouth. And you call that?
A blockbuster."
CHEAP GAMES11oneoneOMFG
Fast food blog
Rated R for nonstop crude and sexual humor, pervasive strong language, and drug content.
ooo looks so cool, eu joc acum rig'n'roll si arata ca un dos![]()
Mai mult ca sigur o să apară ceva moduri care or să bage și românia, dacă nu mă înșel au apărut și pentru primul ets, depinde cât de bine or fi făcute. Sper să facă cineva Transfăgărășanul, cum l-au făcut și pentru rfactor.
Back on the Road
"Whiskey, gin, rum, vodka, brandy, bourbon and vermouth. And you call that?
A blockbuster."
CHEAP GAMES11oneoneOMFG
Fast food blog
video nou despre managementul companiei.