+ Reply to Thread
Page 1 of 4 1 2 3 ... LastLast
Results 1 to 10 of 31

Default Problema cont Yahoo

Acu` o ora o frecam pe messenger. Ies si ma duc sa fac un dus. Cand ma intorc imi spune ca parola sau id`u sunt gresite. Intru la forgot password imi zice ca parola la acest cont nu poate fi resetata online si trebuie sa trimit mail la customer care si imi apare un formular. Il completez si trimit. Ati mai patit asa ceva? Mai e vreo sansa sa recuperez id`ul? Bag in ea de viata!

Regele Pietrei Neamț Tasoth Edeph is an unknown quantity at this point

Talking

Ai lasat messu deschis si ti-a zis ca te-ai logat de pe alt pc ? sau ai inchis yahoo si cand l-ai deschis nu mai mergea useru + pass

Am dat signed out cand am plecat si cand l-am redeschis nu mai mergea.

Sorry, your password can't be reset online (9024)

For security reasons, we require you to contact Customer Care

If you used an alias or profile name, we recommend that you try again with the Yahoo! ID associated with the alias. If not, you can contact Customer Care to help reset your Yahoo! password.

Contact Customer Care

Asta imi apare dupa forgot password.

Quote Originally Posted by ola small dickie View Post
    Am dat signed out cand am plecat si cand l-am redeschis nu mai mergea.

Sorry, your password can't be reset online (9024)

For security reasons, we require you to contact Customer Care

If you used an alias or profile name, we recommend that you try again with the Yahoo! ID associated with the alias. If not, you can contact Customer Care to help reset your Yahoo! password.

Contact Customer Care

Asta imi apare dupa forgot password.
    Salut.Asta am patit si eu.Exact la fel ca si tine.Am intrat pe yahoo questions and answers si pe acolo sunt zeci de oameni care au patit la fel.Cred ca o fi ceva de la yahoo.Dar sper sa nu cumva sa ne fi sters la atata lume id-urile.Am si eu nevoie urgenta de el zielele astea.Daca reusesti sa-ti rezolvi problema anunta-ma,te rog.Succes!

Bio-Drone Konrad is an unknown quantity at this point

am patit si eu ceva la fel si am reusit sa ma loghez dupa ce am mai inchis din ferestrele care mancau din conexiune.
    dupa ce le inchid merge de fiecare data. e posibil sa aiba yahoo niste reqs la cata banda e disponibila pentru logarea pe portul pe care intra messu.

Tasoth card is an unknown quantity at this point card's Avatar

Ceva vesti in legatura cu asta? Sunt curios care e faza, s-a intamplat si unor prieteni. Pe alte conturi pot intra.

edit: in mod coincidential, astia stau toti prin berceni.
    =3

Thumbs down Problema logare

Eu am patit ieri la fel. Am trimis la o prietena niste poze, am inchis laptopul timp de 2-3 ore si cand am venit...nu am mai putut intra nicicum.

Culmea coincidentei...acelasi lucru i sa intamplat si prietenei (din motive necunoscute).

Am incercat sa trimit un mail de pe alt cont catre contul meu si imi zice ca acel cont a fost suspendat sau deconectat.....weird....

Oricum, le-am trimis mesaje la greu pe "customer care" (bleah....).

Aveam in mail o gramada de informatii importante (inregistrari la site-uri, parole si alte chestii...)...

Prietena mea a patit la fel acum jumatate de an...din senin....

Astept raspunsul de la ei...
    Si pe viitor o sa imi fac un cont de e-mail unde o sa platesc host-ul, ca sa nu mai am probleme..... Nasoala situatia

Mie încă nu-mi merge, și am doi prieteni care au exact aceeași problemă. Goodbye, mail vechi de 5 ani jumate.

Tasoth UCC is an unknown quantity at this point UCC's Avatar

Eu zic sa nu aveti vreun keylogger. Poti fi pacalit foarte usor. Chiar am incercat si eu pe cativa (prostii nici n-aveau antivirus) si-mi trimita ce scriau ei plus poze din minut in minut. Desigur, am facut doar un test, nu ma asteptam sa functioneze asa ceva, so I erased it.
    Deci poate fi un fisier trimis de cineva.

Inca o chestie foarte naspa si despre care as vrea sa discut cu reprezentati yahoo, este faptul ca la unele conturi pur si simplu daca dai la forget password te intreaba doar secret question nu si data de nastere etc. E foarte usor de spart asa ceva (unii au niste intrebari de 2 lei gen cum il cheama pe tata, sau echipa mea favorita, numele animalului meu favorit etc.) Si pe mine ma deranjeaza mult asta. As putea rezolva punand ca intrebare data nasterii codul postal si alte porcarii dinastea, dar ar fi cam naspa pentru mine.

Tasoth card is an unknown quantity at this point card's Avatar

De fapt, intreaba mai mult codul postal. Pe care daca nu mi l-am notat singur nici n-as recupera parola, ca am ceva la intamplare. Daca ar intreba de data nasterii ar cadea conturile left and right, ca de obicei se afla usor.

Ma indoiesc ca in cazul asta e vorba de keyloggere, pentru ca nu sunt 2-3 cazuri izolate, si pentru ca nu merge parola resetata.
    =3