Imi poate spune si mie cineva cum gasesc un driver pentru placa de sunet (am placa de baza ASUS A7V8X-X) ? Nu am sunet la boxe. Am cautat pe net la asus.com, dar nu stiu ce e bun de acolo pentru problema mea.
Imi poate spune si mie cineva cum gasesc un driver pentru placa de sunet (am placa de baza ASUS A7V8X-X) ? Nu am sunet la boxe. Am cautat pe net la asus.com, dar nu stiu ce e bun de acolo pentru problema mea.
ar trebui sa ai pe cd-ul placii de baza drivere pt placa de sunet
ce sunet ai incorporat pe baza?? daca ai AC 97 poti sa iei orice driver nou de AC97... asa am facut yo la laptop.. ca nu am drivere pt el.. si am folosit driverele de la placa de baza de la PC..
incearca aici si vezi daca gasesti ceva
Nu-ti pot da link direct din motive tehnice.
http://support.asus.com/download/dow...Language=en-us
Alege:
1. Select Product - Motherboard
2. Select Series - SocketA(462)
3. Select Model - ASUS A7V8X-X
Recomand Internet Explorer pentru pagina asta.
exact........sau nu mai ai cd-ul?Originally Posted by AgA
pe site-ul asus ar trebui sa gasesti.....
//INTEL Q6600@3000 Mhz//Asus MAXIMUS Formula//4x1 GB DDR2 A-DATA 1200+@1110 Mhz//Seagate 2x250 GB, 16 MB cache//Seagate 2x500 GB, 32 MB cache//Gigabyte 8800 GTS, 512 MB// 2xDVD-RW LITE-ON//Audigy 2 ZS//Genius 5.1 HT//ThermalTake 680W//ThermalTake Tower 112//Chieftec Midi-Tower//Philips 22''//
NU va place cum scriu, NU cititi......sau folositi cu incredere butonul IGNORE......
Iti multumesc foarte mult, Default ! Am facut asa cum ai spus si a mers ! Sincer sa fiu, Cd-ul placii de baza il pierdusem ...