+ Reply to Thread
Page 1 of 3 1 2 3 LastLast
Results 1 to 10 of 29
    Headless Kamikaze Jake is an unknown quantity at this point Jake's Avatar

Default GTA: Vali's City

Deci... eu si cu mine si mai ales cu persoana mea, ne-am propus sa facem cam cel mai cool mod de Vice City posibil, asa...
    Am stat vreo 2 luni de texturare, traducere si modelare si multe zile injurand ca s-a bulit jocul si ca trebe sa o iau de la capat, daaar.... uite ca e gata

Ce am adaugat/imbunatatit la GTA: Vali's City:

- 512*512 player textures

- 11 in game skins (Artic Avenger, Yamaha biker, Gordon Freeman, HL2 Cop, FPS skin, Tommy D'Angelo, Leather suit, Astyle Casual, Flanco worker, Main Player Skin, Rocker Skin ) + 22 editable external *.BMP skins

- Speed Bonus (+100$/sec for speeds over 70mph)

- Burn Proof & Unlimited Run from the start

- New missions, new sidequests (phone missions, football, over 40 races);

- Optional: Gas Station Mode (you'll need to refuel!)

- Mission selector & usable phone!

- New Weapons ( all weapons have been remodelled and remaped!)

- New Cars (Bat Mobil, Lada Tunned, Skyline Tunned, New Maverick, RX7, Supra Tunned, etc...)

- New Pedestrians (HL2 characters- police, army, alyx ; new gangs on the street - rockers, manelisti,FBI, etc... )

- New City ( looks like Lost Heaven but with a little more);

- Hidden Cars Salesmen

- +100 armour, +100 HP (up to 200) secret powerups

- fighter planes, invulnerable machine, crazy airline pilots

- better particle system (better rain, realistic fire + blur effect, realistic flamethrower + gas effect, water reflections, realistic bulets, realistic explosions & gunfire, matrix bullet trails, realistic blood stains, etc...)

- better uninteractable enviroment: space shuttle, redrawn planes, redesigned Malibu, redesigned Ocean View,
    -better HUD with analogic speedometer!
    - SOUNDTRACK borrowed from HL2 !!!

Mai sunt dar nu mai imi vin in minte, jocul nu e 100% facut de mine, e numai o colectie ingenioasa de moduri luate pe pe net, il puteti considera un eseu de liceu sau un referat copiat,..... singurele lucruri facute de mine sunt personajele, NPC-urile, sistemul de particule, HUD, cateva arme, cladirile si coloana sonora.

Site-ul va fi gata pana duminica si va voi arata si cateva screebshoturi in curand.... pana atunci bye, bye!

Headless Kamikaze elekta is an unknown quantity at this point elekta's Avatar

am observat ca nue facut de tine.
    cam 90% pare a fi din modul acela cu dacii (tradus in romaneste,cu ebnzina,cu reprezentanta audi , etc)
    Oricum vice-city e expirat de mult , dar o sa iti joc mod-ul ... daca zici ca are imbunatatiri la grafica.
    Semnătură: KAWJDLWAIJ

sa mor eu esti cel mai tare......si eu sunt fan gta,dar nu m-am incumetat niciodata la asa ceva....esti the best man
    Mod-ul o sa fie la download nu?

cel mai tare ma tenteaza misiunile noi!
    cei cu tine wai de zici ca Vice City e expirat??? ce anume e expirat la el?? daca baiatu zice ca graficai mai buna,sunt misiuni si gasti noi,cladiri noi,etc pa e ca un joc complet nou

mama ce belea yo de mult mi-am dorit sa invat sa fac asa ceva dar nu mi s-a dat ocazia ( sper k pe site o sa fie cu download si sa nu te puna draq sa fie si pe bani k....

Headless Kamikaze elekta is an unknown quantity at this point elekta's Avatar

Quote Originally Posted by Calin_fumatoro
    cel mai tare ma tenteaza misiunile noi!
    cei cu tine wai de zici ca Vice City e expirat??? ce anume e expirat la el?? daca baiatu zice ca graficai mai buna,sunt misiuni si gasti noi,cladiri noi,etc pa e ca un joc complet nou
    '
    Nope , nu e ... cum sa fie un joc nou? Nu poti schimba prea mult grafica ... e mod nu? ... si e tare greu sa iei mai multe moduri si sa le combini ... sti sa dai copy/paste ? sau cut/paste etc.
    Iei 20 de moduri si skinuri d epe net si le amesteci.
    Semnătură: KAWJDLWAIJ

Pig Cop TheWarlord is an unknown quantity at this point TheWarlord's Avatar

sounds good.. cand e gata siteu sa pui modul la download.. si sa ai si o rubrica de plangeri just in case..

Headcrab Zorba is an unknown quantity at this point Zorba's Avatar

ai avut rabdare nu gluma,cand e gata sa zici de unde il iau,doar asa sa-i fac si eu un test drive.a da si pune rubrica de critici,asa sa fie !

Zerling Mishoo is an unknown quantity at this point Mishoo's Avatar

Marpha man, congratz! E nevoie de multa rabdare pt asa ceva. Vei da modul la download??
    Shi io ma chinui de vreo 2 luni de un MOD pt Neverwinter Nights, dar intampin probleme serioase cu scripturile...

Lumea are nevoie de oameni pasionati ca noi )

ma elekta nu mai spune prostii.....chiar daca grafica nu era deloc modificata...ce conta??? Atata timp cat grafica din vice city e super misto,cei mai trebe in plus? e perfecta....