Deci... eu si cu mine si mai ales cu persoana mea, ne-am propus sa facem cam cel mai cool mod de Vice City posibil, asa...
Am stat vreo 2 luni de texturare, traducere si modelare si multe zile injurand ca s-a bulit jocul si ca trebe sa o iau de la capat, daaar.... uite ca e gata
Ce am adaugat/imbunatatit la GTA: Vali's City:
- 512*512 player textures
- 11 in game skins (Artic Avenger, Yamaha biker, Gordon Freeman, HL2 Cop, FPS skin, Tommy D'Angelo, Leather suit, Astyle Casual, Flanco worker, Main Player Skin, Rocker Skin ) + 22 editable external *.BMP skins
- Speed Bonus (+100$/sec for speeds over 70mph)
- Burn Proof & Unlimited Run from the start
- New missions, new sidequests (phone missions, football, over 40 races);
- Optional: Gas Station Mode (you'll need to refuel!)
- Mission selector & usable phone!
- New Weapons ( all weapons have been remodelled and remaped!)
- New Cars (Bat Mobil, Lada Tunned, Skyline Tunned, New Maverick, RX7, Supra Tunned, etc...)
- New Pedestrians (HL2 characters- police, army, alyx ; new gangs on the street - rockers, manelisti,FBI, etc... )
- New City ( looks like Lost Heaven but with a little more);
- Hidden Cars Salesmen
- +100 armour, +100 HP (up to 200) secret powerups
- fighter planes, invulnerable machine, crazy airline pilots
- better particle system (better rain, realistic fire + blur effect, realistic flamethrower + gas effect, water reflections, realistic bulets, realistic explosions & gunfire, matrix bullet trails, realistic blood stains, etc...)
- better uninteractable enviroment: space shuttle, redrawn planes, redesigned Malibu, redesigned Ocean View,
-better HUD with analogic speedometer!
- SOUNDTRACK borrowed from HL2 !!!
Mai sunt dar nu mai imi vin in minte, jocul nu e 100% facut de mine, e numai o colectie ingenioasa de moduri luate pe pe net, il puteti considera un eseu de liceu sau un referat copiat,..... singurele lucruri facute de mine sunt personajele, NPC-urile, sistemul de particule, HUD, cateva arme, cladirile si coloana sonora.
Site-ul va fi gata pana duminica si va voi arata si cateva screebshoturi in curand.... pana atunci bye, bye!![]()

Reply With Quote